ψάρεμα στη Χαλκιδική
κόλπος αγίου όρους φωτο σκάφος

Ζήστε την μοναδική εμπειρία του ψαρέματος 

Ψάρεμα από το σκάφος: Εαν αγαπάτε το ψάρεμα και βρίσκεστε στην Χαλκιδική, σας προτείνουμε μία εκδρομή για ψάρεμα διάρκειας min 3 ωρών στα πεντακάθαρα νερά του Σιγγιτικού κόλπου.

Ο κόλπος του Αγίου Όρους είναι από τη φύση του ένας θαλάσσιος παράδεισος για τους λάτρεις του ψαρέματος και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι φιλοξενεί σπάνια είδη χλωρίδας, παρουσιάζει εντυπωσιακά γεωμορφολογικά στοιχεία και στην υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι, γεγονός που δίνει εξεραιτική γεύση σε κάθε θαλάσσιο είδος.

Γίνε κομμάτι μιας από τις παλαιότερες παραδόσεις. Το ψάρεμα από το σκάφος, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες δραστηριότητες των Ελλήνων από τα προϊστορικά χρόνια. Το σκάφος μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με τον απαραίτητο αλιευτικό εξοπλισμό και ο καπετάνιος μας ανυπομωνεί να σας προσφέρει τις γνώσεις του για μια εμειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

*Σας προτείνουμε λίγο πριν την επιστροφή σας μια βουτιά στα γαλαζοπράσινα νερά του συμπλέγματος των νησιών ”Δρένια”

Τα Δρένια είναι ένα σύμπλεγμα νησιών της περιοχής, τα οποία είναι διάσημα για τα τιρκουάζ γαλαζοπράσινα νερά τους. Για πολλούς αποτελούν έναν επίγειο παράδεισο.  Τα νησάκια βρίσκονται απέναντι από την Ουρανούπολη και την Αμμουλιανή και η απόστασή τους είναι γύρω στα 2 ναυτικά μίλια. Στα 6 αυτά νησάκια θα βρείτε πανέμορφες αμμώδεις παραλίες με αβαθή κρυστάλλινα νερά που θυμίζουν έντονα μαγευτικό νησιώτικο τοπίο.

Σας καλοσωρίζουμε με ένα φλυτζάνι καφέ, τον οποίο απολαμβάνεται εν πλώ καθώς σας μεταφέρουμε στα διασημότερα σημεία ψαρέματος. Ο καπετάνιος μας θα σας δώσει όλες τις απαραίτητες οδηγίες, τόσο για εκείνους που δεν γνωρίζουν την τέχνη του ψαρέματος, αλλά και έξτρα τεχνικές για τους έμπειρότερους.    

 

             Περιλαμβάνει
  • Καπετάνιο και πλήρωμα
  • Καφέ
  • Εργαλεία ψαρέματος και δολώματα
  • Μάσκες και αναπνευστήρες
  • Φρουτοσαλάτα 
  • Κρασί 
ψάρεμα από το σκάφος
ψάρεμα
εξοπλισμός ψαρέματος

Για κρατήσεις επικοινωνείστε μαζί μας
info@albatroscruises.gr
00306976487873